top of page

WEDDINGPLANNING I STYLING & VERHUUR

Kickstart het plannen van jouw droombruiloft met deze 5 musthaves

Het is (eindelijk) zover, je bent ten huwelijk gevraagd en gaat nu echt trouwen. Pinterest is binnen de kortste keren je beste vriendin en al gauw heb jij jouw droombruiloft ‘gepint’. Maar zodra jij je wat meer verdiept in het plannen van jouw droombruiloft, kom je erachter dat het toch wel flink wat organisatorisch talent vereist. In deze blog deel ik een top 5 van musthaves tijdens het plannen van jouw droombruiloft. 


weddingplanner, wedding planning, weddingplanner zwolle, wedding coach, weddingcoach, ceremoniemeester, bruiloft, bruiloft styling, styling, verhuur, pinterest

Ga los en pin je gek!

In de eerste weken en maanden na het aanzoek zit jij op je roze wolk. Als je het al niet hebt gedaan, doe het dan alsnog! Download Pinterest en doe inspiratie op voor jouw droombruiloft. Ben je meer het creatieve brein? Koop dan een stapel trouwtijdschriften en laat je via die weg inspireren. Creëer op die manier echt jouw ideaalplaatje. Natuurlijk weet je dat je niet altijd alles kan realiseren, maar in deze fase kan je heerlijk wegdromen over hoe jullie dag eruit komt te zien.


Van fantasie naar realisatie

Maak je dromen waar en begin met het onderzoeken van passende trouwlocaties voor jouw droombruiloft. Zoek je een locatie in de buurt? Of mag het ook aan de andere kant van het land zijn? Of misschien zelfs buiten de Nederlandse grenzen. Wil je het liefst buiten trouwen of toch binnen? Alles kan!

 

Word je enthousiast van een authentiek kasteel of landgoed, of krijg jij echt een kriebel in je buik van een mooie, grote tuin waar jij zelf helemaal los kunt gaan om deze naar eigen wens aan te kleden en in te delen. Ga je voor een boerderij, een druivenkas of een pittoreske kerk?

 

Heb je geen idee van alle mogelijkheden of wil je in een korte tijd flink wat inspiratie opdoen? Bezoek dan eens een (gratis) trouwbeurs.

weddingplanner, wedding planning, weddingplanner zwolle, wedding coach, weddingcoach, ceremoniemeester, bruiloft, bruiloft styling, styling, verhuur, pinterest

One Fine Wedding Day

De grootste tweedaagse trouwbeurs van Nederland met meer dan 100 (!!) leveranciers uit de trouwbranche. Van weddingplanners die alles voor je uit handen kunnen nemen tot de leukste juweliers met de meest schitterende trouwsieraden, en van de meest unieke trouwlocaties tot het grootste feest met verschillende dj’s, band en muzikanten en de aankleding tot in de puntjes verzorgd door de meest veelzijdige event stylisten.

 

Op 26 en 27 oktober in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

 

Koop hier jouw tickets.

 

Trouwbeleving

Doe inspiratie op voor jouw bruiloft op de meest unieke locaties tijdens de trouwbeurzen van Trouwbeleving. Hier kan je een echte trouwdag ervaren. Zo vindt er een real life trouwceremonie plaats en zullen de aanwezige leveranciers er alles aan doen om een steentje bij te dragen aan jouw droombruiloft.

 

Vanaf 29 september op verschillende locaties door het hele land.

 

Kijk hier voor meer informatie en scoor jouw kaarten voor de trouwbeleving bij jou in de buurt.

 

Weddingfair

Een echte trouwbeurs voor elke portemonnee. Iedereen weet dat trouwen niet goedkoop is, maar het hoeft ook niet heel duur te zijn. Dat bewijzen de gepassioneerde leveranciers op deze trouwbeurs.

 

Vanaf 8 september op verschillende locaties door het hele land.

Gratis entree! Bekijk de website voor meer informatie.

weddingplanner, wedding planning, weddingplanner zwolle, wedding coach, weddingcoach, ceremoniemeester, bruiloft, bruiloft styling, styling, verhuur, pinterest

Bepaal je budget

Ga samen met je partner het budget bepalen voor de droombruiloft. Hoeveel willen jullie opzijzetten voor jullie bruiloft? Misschien hebben jullie al een tijdje hiervoor gespaard of gaan jullie nu een plan opstellen om de komende tijd alle extra’s hiervoor de reserveren. Hou het realistisch en zet ook wat apart voor jullie huwelijksreis. Heb je geen idee wat je kan verwachten qua kosten? Houd mijn blogs dan in de gaten. Één van mijn eerstvolgende blogs gaat over de kosten van een bruiloft. Zo zorg je dat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Persoonlijke musthaves

Wat staat echt bovenaan jouw lijstje als het aankomt op jouw droombruiloft? Is een grote bruiloft met meer dan 100 gasten echt een must, schrijf dit dan op je lijstje met jouw persoonlijke musthaves die niet mogen ontbreken op jouw bruiloft. Zijn die Louboutin pumps die je al jarenlang in je favorietenlijstje hebt voor jouw grote dag echt geen punt van onderhandelen? Zet dit er dan ook op. Maakt zo een top 3 en vraag je partner om hetzelfde te doen.  Zo wordt meteen duidelijk waar jullie prioriteiten liggen. Misschien hebben jullie wel een identieke top 3!? Je weet het nooit.

 

Dit lijstje vormt de basis van jullie bruiloft en zorgt ook meteen voor die persoonlijke touch die zo belangrijk is als het aankomt op het plannen van jouw droombruiloft.

weddingplanner, wedding planning, weddingplanner zwolle, wedding coach, weddingcoach, ceremoniemeester, bruiloft, bruiloft styling, styling, verhuur, pinterest

Relaaaax

Zo, de eerste stappen zijn gezet.


Je bent nu echt begonnen met het plannen van jouw droombruiloft! Hoe gaat het tot nu toe? Word je overweldigd door alle informatie en denk je: 'Dit wordt me te veel'.


Ben je in active mode en ga je dit helemaal rocken?


Of twijfel je over de juiste vervolgstappen, maar heb je wel de hoop dat jij jouw droombruiloft zelf kan plannen?

 

Overweeg bij het beginnen met de planning van jouw droombruiloft meteen of er dingen zijn die je uit handen wilt geven. Denk bijvoorbeeld aan bekenden, vrienden of familie die al zijn getrouwd. Nodig hen uit voor een gezellig etentje en leg hen alle vragen voor. die je hebt. Zij kunnen je vast al een heel eind op weg helpen met hun ervaring.


Wil je, je vrienden en familie ook een specifieke taak geven op de bruiloft? Denk aan bruidsmeisjes, (een) ceremoniemeester(s) of een bekende trouwambtenaar. Denk ook eens na over een professioneel weddingplanner of een weddingcoach. Door sommige dingen juist uit handen te geven kan je volledig ontspannen en relaxed jouw droombruiloft tegemoet. Daarnaast voorkomt de inzet van een professional ook de druk op een bekende wanneer zij een belangrijke taak krijgen op die dag. Een professional alles uit handen nemen wat jij maar wilt.

 

Wil je meer informatie over wat een weddingplanner of weddingcoach voor jou kan doen? Stuur dan een mailtje naar info@byilseelisa.nl of vul hier het contactformulier in en ik zal snel contact met je opnemen. 

weddingplanner, wedding planning, weddingplanner zwolle, wedding coach, weddingcoach, ceremoniemeester, bruiloft, bruiloft styling, styling, verhuur, pinterest

 

with love,

BY ILSE ELISA

 

 

Mijn naam is Ilse en met mijn bedrijf BY ILSE ELISA mag ik de meest uiteenlopende bruiloften organiseren en stylen en Nederland en daarbuiten. Met een ontzettend enthousiast team sta ik altijd voor jou klaar en is het ons streven om jouw droombruiloft te realiseren. Meer weten over de diensten die wij aanbieden en wat wij voor jou kunnen betekenen als weddingplanner, weddingcoach of stylist? Stuur dan een mailtje naar info@byilseelisa.nl of vul hier het contactformulier in en ik zal snel contact met je opnemen. 


38 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page